Winterberg Ferienwelt

Hartelijk welkom in het land van de 1000 bergen!

Wij zijn uw ervaren en betrouwbare onroerend goed specialist in Winterberg en het Hochsauerland. Het maakt niet uit of u voor uzelf of als kapitaalbelegging een vakantiewoning, een permanente woning of onroerend goed als belegging wilt aanschaffen.

De firma WINTERBERG IMMOBILIEN biedt meer: Graag helpen we u bij belangrijke kwesties, bijvoorbeeld bij bouw- en woningtoezicht en het kadaster. We begeleiden u tot aan het koopcontract bij de notaris. Ook zorgen we (indien u dat wenst) met onze dochteronderneming „WINTERBERG APPARTEMENTS First Class**** Ferienwohnungen“ (http://www.winterberg-appartements.de) voor de rendabele verhuur van uw vakantiewoning, wanneer u daar tijdelijk zelf niet woont.

Indien gewenst: met de op maat gesneden financieringsaanbiedingen van onze bankpartners heeft u een zorg minder, zodat u zich op de keuze van uw droomhuis kunt concentreren.

Onze aanbiedingen zijn marktconform en deskundig gecontroleerd. Maak gebruik van onze ervaring voor de aankoop van uw onroerend goed.

We verheugen ons op een persoonlijk gesprek met u.

Hier vindt u ons actuele aanbod (aanklikken a.u.b.)

We verheugen ons zeer op het gesprek met u.

 

© 2009 Design & Realisation FEDER-Software